Privacy policy

VM Montage respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijk informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de order zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

De geautomatiseerde verwerking is beveiligd en niet toegankelijk voor derden.

De informatie die u als bezoeker uit vrije wil achterlaat wordt alleen gebruikt ter verwerking van uw order en zal niet verstrekt worden aan derden. 

VM Winkel werkt conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).
Met het plaatsen van een order stemt u in met het feit dat VM Winkel uw gegevens mag gebruiken voor een toekomstige mailing met uw order status en tot verzending van algemene informatie betreffende de VM Winkel.

Aanmaken van een account
Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. 
Om het winkelen bij VM Winkel zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt. 

Als u bij VM Winkel een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens. In uw VM Winkel account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.