Over VM Winkel

VM Winkel is sinds 2010 online en is een onderdeel van VM Montage (www.vmdeurenmontage.nl).

De webwinkel is een verlengstuk van onze service. Bestel hier uw accessoires en onderdelen voor uw garage- en industriedeuren.
Wij streven er continue naar om het assortiment in de winkel steeds verder uit te breiden.

Prijzen
Al onze product prijzen zijn vermeld excl. 21% BTW. Zodra u een product in de winkelwagen plaatst worden BTW en orderkosten overzichtelijk weergeven.

Betaling
U betaalt uw bestelling direct bij order met iDeal of door middel van een factuur bij levering. Voor bestellingen in België kunt u ook met MisterCash/Bancontact betalen. Alle internetbetaaldiensten worden door de payment provider Mollie in een beveiligde omgeving afgehandeld.

Levering
Producten worden geleverd tegen een vast tarief van €10,- (excl. BTW). Dit zijn de order en verzendkosten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de producten bij ons af te halen aan de Edisonweg 18, Gorinchem.

Tevens kunt u ervoor kiezen de producten door ons te laten monteren. VM Montage beschikt over vakbekwame monteurs die uw order komen leveren en monteren op een moment dat het u uitkomt! Kies hiervoor in de webwinkel voor de optie 'monteur'. VM Montage zal na order contact met u opnemen om een afspraak te maken en het tarief te bepalen.


Over VM Montage

Wij leveren, monteren en onderhouden al ruim 15 jaar hoogwaardige garagedeuren van Novoferm. VM Montage is servicepartner voor de woningbouw en voor de industrie, en dat is uniek in Nederland. Het team van VM Montage gaat verder!

Wij bieden u een complete deur op maat tegen een scherpe prijs. Via deze website kunt u zich verdiepen in de mogelijkheden maar wanneer u meer informatie wenst of een specifieke vraag heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voor reparatie van uw deur hebben wij vakbekwame monteurs die weten wat kwaliteit en service verlenen is. Periodiek onderhoud waarborgt een lange levensduur en kan een groot aantal problemen voorkomen. Het afstellen en smeren van draaiende delen behoren tot de lijst werkzaamheden die worden uitgevoerd volgens een onderhoudscontract. Tevens moet uw bedrijfsdeur jaarlijks gekeurd worden. Voor een onderhoudscontract kunt u contact opnemen.

Om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn leveren wij tevens elektrische systemen voor draai- en schuifpoort hekken, industriële slagbomen en zonwering. Wij selecteren zelf partners die hoge kwaliteitsproducten leveren geheel volgens VM service.

Om uw nieuwe deur optimaal te vervoeren en te installeren beschikken wij over een mobiele werkplaats inclusief hoogwerker van VM Montage.