Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden VM Winkel

1. Toepasselijkheid

lid a. Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen welke de afnemer bij VM Winkel plaatst.
lid b. Indien de afnemer naar zijn algemene inkoopvoorwaarden verwijst, zijn die voorwaarden niet van toepassing tenzij hiermee uitdrukkelijk schriftelijk is ingestemd.
lid c. Onder afnemer wordt elke natuurlijke persoon of rechtspersoon bedoeld, welke een bestelling plaatst bij VM Winkel hetzij via de website hetzij rechtstreeks aan het adres van VM Winkel.
lid d. VM Winkel behoudt zich het recht voor deze voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.
lid e. Bij bestelling geeft de afnemer aan akkoord te gaan met deze voorwaarden van VM Winkel.

2. Totstandkoming overeenkomsten
lid a. Na het plaatsen van een bestelling gaat VM Winkel ervan uit dat een overeenkomst tot levering en afname is aangegaan.
lid b. VM Winkel behoudt zich het recht voor om deze overeenkomst op te zeggen indien de afnemer zich niet houdt aan de bepalingen van deze voorwaarden.

3. Prijzen
lid a. Alle prijzen zijn uitgedrukt in Euro’s, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften hieromtrent. Al onze prijzen op de webpagina’s zijn onder voorbehoud in verband met valutakoersen of prijsveranderingen. Als er een prijsverandering is opgetreden wordt u automatisch bericht voordat uw bestelling wordt verzonden.
lid b. De afnemer is de prijs verschuldigd die in welke publicatie van VM Winkel dan ook is opgenomen.
lid c. In geen van de genoemde productprijzen zijn de verzend- en orderkosten opgenomen.

4. Betaling en levering
lid a. U kunt als afnemer betalen middels iDeal, MisterCash of een factuur die is bijgesloten bij de levering.
lid b. Bij keuze voor factuur na levering ontvangt de afnemer een factuur na ontvangst van het product.
lid c. Betalingstermijn is 14 dagen na factuurdatum.
lid d. Bestellingen worden zo snel mogelijk afgeleverd na ontvangst van de volledige order.
lid e. Indien een product dat tijdelijk niet op voorraad is door de afnemer wordt besteld, zal worden aangegeven wanneer het product weer beschikbaar is.
lid f. Leveringen vinden plaats op het door de afnemer tijdens de totstandkoming van de overeenkomst opgegeven adres.
lid g. Er kan enkel geleverd worden op adressen in Nederland en België.
lid h. Tenzij anders vermeld is er een vast tarief van 10 euro (excl. BTW) per order voor orderverwerking en verzending binnen Nederland.

5. Recht op retour
lid a. De afnemer is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te inspecteren.
lid b. Wanneer producten beschadigd aankomen is VM Winkel alleen verantwoordelijk als de producten niet goed verpakt verzonden zijn.
lid c. De kosten voor het retourneren van de producten zijn voor rekening van de afnemer.

6. Herroepingsrecht
lid a. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via administratie@vmdeurenmontage.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
lid b. Uitzondering maatwerk producten: producten die u via deze webwinkel koopt en die op maat gemaakt worden volgens de door u ingevoerde specificaties. Het herroepingsrecht is hierop niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.


VM Winkel, maart 2019